U bevindt zich hier:Start >> Asfalteringswerken in de Johan Demaegtstraat te Beert

Asfalteringswerken Stadsbader NV in de Johan Demaegtstraat te Beert

Stadsbader NV heeft asfalteringswerken gepland in de Johan Demaegtstraat in Beert, tussen huisnummers 23B en 25. Hierdoor zal de Johan Demaegtstraat tijdelijk onderbroken zijn gedurende de periode van maandag 13 januari 2020 t.e.m. maandag 3 februari 2020.

Tot aan de onderbreking t.h.v. huisnummers 23B en 25, is de Johan Demaegtstraat tussen de Schoolstraat en de Hollestraat enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer. T.h.v. de onderbreking is de straat ontoegankelijk voor alle verkeer.

Er is een omleiding voorzien langs de Hollestraat en de Schoolstraat. Om de vlotheid van de omleiding te kunnen verzekeren, is er een stilstaan- en parkeerverbod in de Hollestraat tussen de Johan Demaegtstraat en de Schoolstraat gedurende de periode van de werken.

De bushalte “Beert Hollestraat” zal hierdoor niet bediend kunnen worden, de haltes “Beert Kattenhol” en “Beert Kerk” in de Johan Demaegtstraat blijven wel toegankelijk.

Contactinformatie voor opmerkingen over de werfsignalisatie kunt u binnenkort terugvinden op het informatiebord met gegevens langs de werf. Voor meer inhoudelijke info over de werken kunt u terecht bij Stadsbader NV via info@stadsbader.com. Voor algemene opmerkingen kunt u zich steeds wenden tot de mobiliteitsdienst van de gemeente.