U bevindt zich hier:Start >> Kampioenen oproep

OPROEP SPORTKAMPIOENEN

invulformulier 2020

Tijdens de jaarlijkse kampioenenviering zetten we onze sportkampioenen in de bloemetjes voor de geleverde sportieve prestaties van afgelopen jaar. Op vrijdag 11 september 2020 huldigen we, zoals de traditie dat wil, alle (G-)sportkampioenen van 2019 - 2020 in onze gemeente. Ook dit jaar houden we vast aan deze traditie, hetzij in lichtjes gewijzigde vorm. De viering zal dit jaar, door de coronacrisis, online doorgaan.

Iedereen die dit jaar (periode 1 augustus 2019 – 31 juli 2020) een belangrijke wedstrijd won, een uitzonderlijke prestatie neerzette, zijn of haar grenzen opzocht, iets nieuws geleerd heeft op sportief vlak, andere mensen tot sporten aanzette, … komt in aanmerking om in de bloemetjes gezet te worden.

Hieronder kunt u deze sportkampioenen melden. Via de gemeentelijke Facebookpagina en website maken we in de tweede week van september bekend wie onze sportkampioenen zijn en wie onze kandidaten voor de Sportprijs zijn. Op vrijdag 11 september om 20 uur maken we de winnaars van de Sportprijs 2020 bekend.

We vragen om minstens 1 foto toe te voegen van de sportkampioenen in kwestie zodat we deze kunnen gebruiken op de Facebookpagina en de gemeentelijke website.

GEGEVENS SPORTKAMPIOENEN

Sportvereniging of individuele sporter

*
Naam sportploeg / individuele sporter
*
Adres
*
E-mailadres
*
Telefoonnummer
*
Leeftijd
Sporttak
*
Sportdiscipline
*
Sportieve prestatie / palmares
*
Bijlagen