U bevindt zich hier:Start >> Sporters beleven meer award 2019

Sporters beleven meer

Help jij Pepingen aan de #sportersbelevenmeer-award?

Ook in 2019 daagt Sport Vlaanderen alle Vlaamse gemeenten uit om deel te nemen aan de #sportersbelevenmeer-award. De gemeenten die in de loop van dit jaar erin slagen om 5 van 7 sportieve uitdagingen tot een goed einde te brengen, mogen zich vanaf eind 2019 een jaar lang #sportersbelevenmeer-gemeente noemen. Daarnaast zijn er mooie prijzen te winnen!

Ook onze gemeente Pepingen wil deze uitdagingen graag aangaan en Pepingenaren aanzetten tot meer sport(beleving). Daarvoor hebben we uiteraard jullie hulp en steun nodig!


Zet jouw sport(ploeg) in de kijker met de hashtag #sportersbelevenmeer
Of je nu tijdens het lopen of fietsen een prachtig uitzicht hebt over Pepingse velden, jouw sportclub een leuke activiteit organiseert die je graag in de kijker zet, of nog eentje gaat drinken met de ploeg na een felbevochten match: maak er een foto van en deel het op Facebook, Instagram of Twitter met de vermelding van #sportersbelevenmeer. Zo kan je Pepingen mee helpen aan de award!

Bezorg jouw foto ook aan de sportdienst van Pepingen (sport@pepingen.be). Deze foto’s krijgen dan een mooi plaatsje in het infoblad, op www.facebook.com/pepingen of tijdens de kampioenenviering op vrijdag 13 september 2019 in Zaal De Kring in Bellingen. Andere Pepingenaren kunnen dan ook mee genieten van jouw (sport)belevenis, en wie weet krijgen ze ook zin om (meer) te gaan sporten of bewegen.