U bevindt zich hier:Start >> WALK 2 WALK - 6 Keer het Pajottenland op zijn mooist

WALK 2 WALK - 6 Keer het Pajottenland op zijn mooist

Wandelclub Bellingen en de gemeente Pepingen slaan voor het 9e jaar op rij de handen in elkaar. Ook dit jaar organiseren beiden in het kader van gezondheidsmaand de ‘walk 2 walk’ sessies, 6 weken na elkaar Pepingen op zijn mooist !
 
Wandelclub Bellingen is de gemeente al lange jaren dankbaar voor de steun en hulp aan de organisaties. Uit dank, maar ook uit liefde voor de wandelsport, neemt de club terug de teugels in de hand en organiseert 6 leuke avondtochten, telkens met een andere startlocatie in Groot Pepingen. De parcoursbouwers van o.m. de taalgrenswandeling en de ‘het Pajottenland op zijn mooist !’ tochten staan in voor het uitstippelen van de trajecten, wandelplezier gegarandeerd dus. Apotheose wordt de laatste tocht waar een bus de stappers dropt en een wandeling in lijn volgt naar het vertrek. Dit jaar is Elingen de uitverkorene. We maken een tocht over de parken Groenenberg en het kasteel van Gaasbeek richting café Meyts-Pollé. Hier worden we op een natje en droogje getrakteerd door het gemeentebestuur en de wandelclub.
 
Het initiatief trekt elk jaar een grotere groep mensen aan, in vrede en vriendschap, over alle verschillen van welke aard ook heen … de basis van sport ! Ook hier blijft de club zijn basisideologie trouw : ‘waar de natuur telt … !’
 
Elke week wordt een andere locatie en een tocht van 10 km ingepland op ‘stappersmaat’, op een sportief ritme.
 
Locatie :         
donderdag 12 april – stationsplein Bellingen
donderdag 19 april – kerk Pepingen
donderdag 26 april – kerk Beert
donderdag 3 mei – café Terlinden Heikruis
dinsdag 8 mei – kerk Bogaarden
donderdag 17 mei – kerk Elingen (wandeling in lijn met de schoolbus + receptie café Meyts-Pollé)
 
Vertrek om 19u – deelname is gratis.
Info via www.wchvbellingen.be of via info@wchvbellingen.be of via Pol Clement 0475 25 05 30.
Inschrijven hoeft niet, iedereen met wat stapervaring is welkom !