U bevindt zich hier:Start >> Tournée Minérale

Tournée Minérale

februari 2018

‘Tournée Minérale’ komt terug! De DrugLijn en Stichting tegen Kanker roepen alle Belgen opnieuw op om in februari een maand geen alcohol te drinken.

Daar zijn goede redenen voor: alcohol, ook als je weinig drinkt, heeft invloed op bijna alle organen in het lichaam en hangt samen met ongeveer 200 verschillende aandoeningen. Door, voor het eerst of opnieuw, mee te doen met de campagne krijgt je lichaam de tijd om te recupereren van je gewoonlijke alcoholgebruik. Heel wat deelnemers voelen zich dan ook beter in hun vel. Ga dus de uitdaging aan! Je zal zien: je hebt geen alcohol nodig om je te amuseren.

Meer info en inschrijven kan via www.tourneeminerale.be. Dit jaar kan je er ook vrienden uitdagen, of laten weten dat je met je vereniging of zaak een alcoholvrij evenement organiseert.

Wie zich registreert op www.tourneeminerale.be en een maand geen alcohol drinkt in februari 2018 mag een gratis polsbandje en pins aanvragen bij de intergemeentelijke preventiedienst. Gratis promomateriaal om je collega's of vrienden te overtuigen om mee te doen! Contact: preventie@pajottenland.be of tel. 054 31 35 43.

Zie ook www.facebook.com/tourneeminerale