U bevindt zich hier:Start >> Help de horeca

Help de horeca

Voor de horeca is het takeaway all the way. Een gigantische uitdaging voor restaurants om het hoofd boven water te houden, dus kunnen ze elke vorm van ondersteuning goed gebruiken. Het Laatste Nieuws geeft daarom horecazaken een platform op HLN.be én in de krant om hun takeway-aanbod gratis aan te kondigen. 

Geen café zonder bier, geen koffie zonder krant. Het Laatste Nieuws ligt elke dag op tafel in de meeste cafés en restaurants van Vlaanderen én op ontzettend veel Vlaamse eettafels. Als meest gelezen krant en grootste nieuwssite van het land wil Het Laatste Nieuws zorgen dat de zwaar getroffen horecasector z’n take away-aanbod sneller tot in de Vlaamse keukens kan brengen. 
 
In de buurt 

Elke horecazaak die overschakelt op take away krijgt gratis ruimte op onze regionale pagina’s van de krant en op In de buurt op HLN.be. Zo krijgen alle uitbaters die vechten om het hoofd boven water te houden de kans om 2,6 miljoen mensen per dag bereiken, maar vooral om heel specifiek de mensen in de buurt van hun zaak aan te spreken. 
 
De HLN-lezers hebben al vaker laten zien dat ze een groot hart hebben voor wie het moeilijk heeft én we weten dat ze houden van lekker eten. Door heel praktisch op te lijsten waar je eten kan bestellen in jouw buurt, zorgen we ervoor dat onze lezers snel en makkelijk de horeca kunnen steunen. Zo vechten we samen tegen de vele gevolgen die corona heeft voor onze samenleving.
 
Horecazaken kunnen vanaf zaterdag 24 oktober doorgeven wat hun takeaway-aanbod is en vanaf maandag 26 oktober zullen de eerste aankondigingen in de krant en op HLN.be verschijnen.