U bevindt zich hier:Start >> Kampioenenviering en uitreiking sportprijs 2017

Kampioenenviering en uitreiking sportprijs

vrijdag 15 september om 20.00u

Het sportseizoen 2016 – 2017 (van 1 augustus 2016 tot 31 juli 2017) is ten einde. Om alle sportprestaties en sportinitiatieven niet zomaar voorbij te laten gaan, zet het gemeentebestuur van Pepingen en de Pepingse sportraad jaarlijks individuele sporters en ploegsporters in de bloemetjes.

De kampioenenviering en de uitreiking van de sportprijs vindt plaats op vrijdag 15 september 2017 om 20.00 uur in zaal De Kring in Bellingen. Achteraf biedt het gemeentebestuur een receptie aan.

Noteer deze datum al in uw agenda, want iedereen is alvast van harte uitgenodigd! Gelieve uw aanwezigheid te melden via de sportdienst vóór 10 september (aantal personen doorgeven aub)
 
SPORTPRIJS:
Initiatieven en prestaties van uitzonderlijke kwaliteit of speciale inspanningen met betrekking tot het beoefenen en bevorderen van de sport tussen 1 augustus 2016 en 31 juli 2017 komen in aanmerking voor deze prijs. Een vereniging en een individuele Pepingenaar kan voorgedragen worden of kan zichzelf kandidaat stellen voor deze prijs.

Raadpleeg hier het reglement en de nodige invulformulieren (individueel / vereniging) terzake.
 
SPORTKAMPIOENEN:
Ook onze (G-)sporters worden op 15 september in de bloemetjes gezet. Presteerde uw ploeg of uzelf uitzonderlijk in een bepaalde discipline of kent u personen met speciale verdiensten aangaande (G-)sport? Dan vragen wij u de gegevens van deze (G-)sporters door te geven via dit invulformulier.

Het gemeentebestuur en de sportraad zijn trots op onze sporters en feliciteren hen dan ook van harte.
 
Kandidaturen voor de sportprijzen en voor de sportkampioenen mogen ten laatste 15 augustus 2017 ingediend worden via de invulformulieren bij de sportdienst in het gemeentehuis ofwel via sportdienst@pepingen.be.