U bevindt zich hier:Start >> Bestuur > Gemeenteraad > Agenda

Agenda gemeenteraad + OCMW-raad

26 maart 2019

De voorzitter van de gemeenteraad en OCMW-raad maakt bekend dat de vergaderingen van de gemeenteraad en de OCMW-raad aaneensluidend zullen doorgaan op dinsdag 26 maart 2019 om 19u30 in de raadzaal van het gemeentehuis, Ninoofsesteenweg 116, 1670 Pepingen.


Gemeenteraad - Openbare zitting

 1. Goedkeuring van het verslag van de zitting van 27 februari 2019.
 2. Verkeersveiligheid – Ondertekenen “SAVE CHARTER” van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK), implementatie van het stappenplan en toekenning jaarlijkse bijdrage aan de vereniging OVK – Goedkeuring.
 3. Beleids- en beheerscyclus Gemeentebestuur Pepingen : Budget 2019 – Goedkeuring door de gouverneur van de provincie Vlaams-Brabant. Kennisname.
 4. Creadiv – aanduiding gemeentelijke afgevaardigden.
 5. Poolstok cvba – aanduiding gemeentelijke vertegenwoordiger.
 6. Haviland – beheerscomité gemeenschappelijke interne dienst voor preventie en bescherming op het werk (GIDPBW) – aanduiding vertegenwoordiger van de gemeente.
 7. Logo Zenneland vzw – aanduiding gemeentelijke afgevaardigden. Goedkeuring.
 8. Riobra – wijziging effectieve vertegenwoordiger algemene vergadering.
 9. Woonbeleid – Gemeentelijk reglement ter controle van de huuradvertenties betreffende de verplichte affichering huurprijs – gemeenschappelijke lasten – gegevens energieprestatiecertificaat. Goedkeuring.
 10. Patrimonium – bepalen van de contractvoorwaarden voor het afsluiten van een huurovereenkomst voor het huren van een loods voor de technische dienst. Goedkeuring

OCMW-raad - Openbare zitting

 1. Goedkeuring van het verslag van de vorige zitting van 27 februari 2019.
 2. Intercommunale Haviland - Beheerscomité gemeenschappelijke interne dienst voor preventie en bescherming op het werk (GIDPWB) - aanduiding vertegenwoordiger - goedkeuring.
 3. Kennisgevingen.