U bevindt zich hier:Start

Pepingen, het Pajottenland op zijn mooist


Welkom op de website van de gemeente Pepingen

Met deze site willen we je als inwoner nog sneller en eenvoudiger op de hoogte houden van onze dienstverlening, nieuwsberichten en activiteiten.

In de kijker

16/09/19Publieksmoment Opgewekt Pajottenland

We nodigen je graag uit voor het Publieksmoment Opgewekt Pajottenland op woensdag 18 september vanaf 19.30 uur in de Pastorie van Vlezenbeek. Deze avond gaat vooral rond het vooropgestelde ambitiekader.

lees meer

16/09/19GEZOCHT! Enthousiaste vrijwilligers voor het Huis van het Kind Pajottenland!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen deelnemen aan onze activiteiten. Begeleiden van gezinnen tijdens ontmoetingsmomenten. Helpen bij activiteiten zoals info-avonden, de ontdekkingsbrunch,…

lees meer

16/09/19Opleiding burenbemiddeling voor (vrijwillige) bemiddelaars

Woont of werkt u in een van de gemeenten van Vlaams-Brabant, dan hebben wij iets voor u. De gouverneur van de provincie Vlaams-Brabant ondersteunt de lokale besturen bij het opzetten van projecten burenbemiddeling. Van september tot en met november 2019 organiseert het PIVO (Provinciaal Instituut voor Vorming en Opleiding - Bestuursschool) de opleiding tot burenbemiddelaar in Relegem (Asse).

lees meer

19/08/19Uitvoering herstellingswerken Zennebekken 2019

Op het grondgebied van Pepingen worden herstellingswerken aan de Zennebekken voorzien vanaf 1 september 2019 door de firma nv Heyrman-De Roeck, Doornpark 120 te Beveren.

lees meer

05/08/19Bib aan huis

Slecht ter been? Onze bib komt naar je toe!

lees meer

30/07/19Bruegelfietsen

Verken het Pajottenland op de fiets!

lees meer

24/07/19Pepingse quiz

Schrijf je nu in voor onze jaarlijkse quiz op 27 september, georganiseerd door de vrijetijdsdiensten van de gemeente en de bibliotheek.

lees meer