U bevindt zich hier:Start

Pepingen, het Pajottenland op zijn mooist


Welkom op de website van de gemeente Pepingen

Met deze site willen we je als inwoner nog sneller en eenvoudiger op de hoogte houden van onze dienstverlening, nieuwsberichten en activiteiten.

In de kijker

20/09/18Vacature maatschappelijk werker ocmw

De OCMW - Raad van Pepingen gaat over tot de AANWERVING met halftijds contract onbepaalde duur van een MAATSCHAPPELIJK WERKER (m/v) - niveau B1 – B3 - voor de sociale dienst van het OCMW

lees meer

07/09/18Wegmarkeringen

Vanaf maandag 17 september 2018 zullen - onder voorbehoud van de weersomstandigheden - in opdracht van de gemeente wegmarkeringen (door de firma AB Eurolines) aangebracht worden.

lees meer

06/09/18Voordrachtsakten

De voorzitter van het gemeentelijk hoofdbureau deelt de gemeenteraadskiezers van de gemeente PEPINGEN mee dat hij de voordrachten van kandidaten in ontvangst zal nemen op zaterdag 15 september 2018 ...

lees meer

04/09/18Volledig afsluiten Hoesnaek-Huttestraat

Vanaf maandag 10 september 2018 tot en met 28 september 2018 zal de Hoesnaek-Huttestraat (tussen Vroembos en Teleweidestraat) volledig worden afgesloten voor het verkeer omwille van de werken voor de aanleg van het fietspad.

lees meer

02/08/18De Mobiele fruitpers komt op zondag 7 oktober 2018 naar Pepingen!

Vanaf 75kg kan je bij de Mobiele fruitpers terecht om je eigen sap te persen (ongeveer drie houten kisten) waarvan minstens 85% appels (uitgezonderd 75% appels - 25% harde peren). Je kan het sap eventueel mengen met rode biet, vlier (aanrader), framboos, aardbeien, bessen of ander zacht fruit zonder harde pit.

lees meer

27/07/18Bekendmaking infectiehaard Amerikaans vuilbroed

De burgemeester stelt u in kennis van het feit dat een haard van Amerikaans vuilbroed werd vastgesteld op een bijenstand van een inwoner op het grondgebied van de gemeente Pepingen.
Rond de infectiehaard werd door het "Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)" een schutkring afgebakend met een straal van 3 km.

lees meer