U bevindt zich hier:Start

Pepingen, het Pajottenland op zijn mooist


Welkom op de website van de gemeente Pepingen

Met deze site willen we je als inwoner nog sneller en eenvoudiger op de hoogte houden van onze dienstverlening, nieuwsberichten en activiteiten.

In de kijker

30/06/18Wandelzoektocht Schatten van Vlieg

Zoek tijdens de hele zomer naar de schatkist van Vlieg in onze deelgemeente Bellingen! Bereid jullie voor op een stevige wandeling van ca. 4,5 kilometer. Onderweg krijg je enkele opdrachten in het thema ‘voel jij wat ik voel?'

lees meer

27/06/18Aardbeienproject i.k.v. monitoring van de luchtkwaliteit: Eindrapport 2017

In vergelijking met voorgaande onderzoeken van de Universiteit Antwerpen liggen deze SIRM-waarden in Pepingen eerder laag. Dit is grotendeels te verklaren door het landelijke karakter van de gemeente, ten opzichte van eerdere studies die meestal plaatsvonden in stedelijke omgevingen.

lees meer

16/05/18Beweging op (jouw) maat

Start met (meer) te bewegen op jouw maat via onze laagdrempelige lessenreeks vanaf 9 juni tot en met 25 augustus 2018. Deelname is gratis!

lees meer

03/05/18Kampioenenviering en uitreiking sportprijs

Op vrijdag 14 september huldigen we alle Pepingse sportkampioenen van het afgelopen jaar en reiken we de Pepingse sportprijs 2018 uit.
Wie verdient volgens jou de Sportprijs Pepingen 2018? Ben je een sportkampioen, is uw vereniging kampioen of ken je iemand die kampioen geworden is? Meld dit dan aan onze sportdienst vóór 15 augustus 2018.

lees meer

06/03/18Zomeractiviteiten 2018

Verveel je je tijdens de zomermaanden? Geen nood, jeugddienst Pepingen en jeugdregio Pajottenland organiseren enkele leuke activiteiten voor kinderen vanaf 5 jaar tijdens juli en augustus. Schrijf je hier online in!

lees meer