U bevindt zich hier:Start

Pepingen, het Pajottenland op zijn mooist


Welkom op de website van de gemeente Pepingen

Met deze site willen we je als inwoner nog sneller en eenvoudiger op de hoogte houden van onze dienstverlening, nieuwsberichten en activiteiten.

In de kijker

20/02/20Kleuterhappening

Kom op zondag 15 maart samen met je kleuter (3 - 6 jaar) spelen, bewegen, springen, klimmen, knutselen, fietsen, puzzelen, ... in de sporthal in Herne.

lees meer

14/02/20Nieuw Coronavirus (2019-nCoV) in Wuhan, China

In Wuhan, de hoofdstad in de provincie Hubei in China, is er momenteel een epidemie met een nieuw coronavirus (2019-nCoV).
Ongerustheid over het nieuwe virus is op dit moment niet nodig. De Belgische gezondheidsautoriteiten zijn waakzaam en volgen de situatie in China op de voet.

lees meer

12/02/20Eén keuzemenu voor de twee noodnummers vanaf 11 februari 2020

Eén keuzemenu voor de twee noodnummers vanaf 11 februari 2020

lees meer

10/02/20Thuis in de Toekomst - online woontest

Met 'Thuis in de Toekomst' lanceert de Vlaamse overheid een woontest die de Vlaming laat stilstaan bij woonwensen en -uitdagingen. Via de test kunt u informatie geven aan uw gemeentebestuur over hoe u graag wilt wonen: wat u belangrijk vindt en wat niet. De gemeenten gaan nadien met de resultaten verder aan de slag.

lees meer

05/02/20Bekendmaking: Rooien van 6 fruitbomen

De gemeente Pepingen maakt bekend dat er zes fruitbomen gerooid kunnen worden op een perceel grond gelegen te Pepingen(Bellingen) in de Kareelstraat 2.

lees meer

31/01/20Jobstudenten

De gemeente Pepingen is op zoek naar gemotiveerde (m/v) jobstudenten tijdens de paas- en zomervakantie.

lees meer

28/01/20Gemeente Pepingen organiseert mee de groepsaankoop elektrische fietsen!

De aankoop van een elektrische fiets is voor velen een nuttige maar dure investering. Daarom organiseren meerdere gemeenten samen met Haviland en Klimaatpunt een groepsaankoop van elektrische stadsfietsen en bakfietsen voor de inwoners.

lees meer

22/01/20Presentatie infoavond waterzuiveringsstation

Raadpleeg de presentatie van de infoavond over het waterzuiveringsstation hier.

lees meer

16/01/20Zomeractiviteiten 2020

Nog geen plannen voor de zomermaanden? Geen nood, schrijf je hier online in voor de zomeractiviteiten van jeugddienst Pepingen en jeugdregio Pajottenland.

lees meer