U bevindt zich hier:Start

Pepingen, het Pajottenland op zijn mooist


Welkom op de website van de gemeente Pepingen

Met deze site willen we je als inwoner nog sneller en eenvoudiger op de hoogte houden van onze dienstverlening, nieuwsberichten en activiteiten.

In de kijker

08/02/19Bewonersworkshops 'Landschapsbeleving' en 'Energie-initiatieven'

In het kader van een landschapsstudie worden er in de week van 25 februari twee publieke bewonersworkshops gehouden. Deze workshops zijn onderdeel van de landschapsstudie naar hernieuwbare energie in het Pajottenland ...

lees meer

07/02/19Bericht aan de bevolking: Voorafgaande informatievergadering

Electrabel SA wenst de bevolking van Pepingen te informeren over haar voornemen om een gecombineerde vergunning aan te vragen voor de inplanting van 3 windturbines met bijbehorende uitrusting, een hoofdcabine, toegangswegen, montagezones en de plaatsing van elektriciteitskabels in Rebecq. Het project is gelegen ten zuiden van de E429.

lees meer

07/02/19Zomeractiviteiten 2019

Verveel je je tijdens de zomermaanden? Geen nood, jeugddienst Pepingen en jeugdregio Pajottenland organiseren enkele leuke activiteiten voor kinderen vanaf 4 jaar tijdens juli en augustus. Schrijf je hier online in!

lees meer

23/01/19Route via de Hoesnaek-Huttestraat vermijden

In het kader van de werken ‘Aanleg fietspad Hoesnaek - Huttestraat’ werden ook meerdere betonvakken van het wegdek vervangen. Ten einde de nieuw aangelegde betonvakken niet te beschadigen werd beslist om in de Hoesnaek-Huttestraat niet te strooien (zout).
Het lijkt ons dan ook, in het kader van de veiligheid, aangewezen om een route via de Hoesnaek-Huttestraat te vermijden.
 

lees meer

22/01/19Opleiding fuifcoach 2019

Schrijf je hier in voor (één van) de onderdelen van de opleiding fuifcoach

lees meer

22/01/19Heb jij al een SNS-pas?

Leerlingen van het secundair onderwijs kunnen na de schooluren met een SNS-pas gaan sporten in de buurt aan een zeer voordelig tarief!

lees meer

07/12/18Musical De Smurfen

Op maandag 4 maart 2019 gaan we kijken naar de musical van De Smurfen in het Kursaal in Oostende. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen vanaf nu inschrijven!

lees meer