U bevindt zich hier:Start

Pepingen, het Pajottenland op zijn mooist


Welkom op de website van de gemeente Pepingen

Met deze site willen we je als inwoner nog sneller en eenvoudiger op de hoogte houden van onze dienstverlening, nieuwsberichten en activiteiten.

In de kijker

15/11/17Kerstbomenactie voor Pepingse handelaars

Naar goede jaarlijkse gewoonte wordt het straatbeeld van de gemeente in een feestelijk kleedje gestoken voor de eindejaarsfeesten. Om de uitstraling van onze gemeente rond de eindejaarsperiode te vergroten, heeft het gemeentebestuur beslist om de handelaars van Pepingen gratis een kerstboom aan te bieden. De handelaars die graag een kerstboom wensen te ontvangen, contacteren voor 6 december 2017 Helga Segers.

lees meer

07/11/17Vlaams-Brabantse vrouwen beweeg- en gezondheidsdag

Deze dag staat in het teken van een gezonde levensstijl waarbij er aandacht wordt besteed aan gezondheid en beweging via workshops, lezingen en sport. Op zondag 26 november 2017 van 11u tot 16u ben je welkom in het PIVO in Asse voor tips om meer te bewegen en te sporten, minder te stressen, minder vet te eten, te stoppen met roken, ... En er is busvervoer vanuit Halle voorzien.

lees meer

26/10/17Nieuwe projectoproep Pajottenland+

Leefbaarheid en dynamiek in het Pajottenland verhogen
“Wij zoeken jouw ideeën… om ze samen uit te werken”

lees meer

21/09/17Beweegkalender en sportelgids voor senioren

Sportregio Pajottenland zet je aan om (meer) te bewegen! Via een leuke beweegkalender geven ze elke dag tot eind december enkele sportieve tips. En in de sportelgids vind je een overzicht van alle Pajotse sportclubs met een seniorenwerking.

lees meer